Sunday, January 19, 2014

TRIVIA FUN & WIN 4 FREE Tickets: Disney On Ice presents Let’s Celebrate! #giveaway

Here at ChiIL Mama, we love a good challenge.   Trivia questions are a fun way to stretch your brain.   Try playing kids vs. adults or girls against boys.   Then bring the family out for LIVE Disney on Ice fun!   

We've also got a discount code for 40% off tickets for ALL of our readers for the run of the shows.  Check out the full show details listed for Allstate Arena and United Center, too.

Double click image and print it out as a coloring sheet.

Trivia Fun


1. What is the Mad Hatter celebrating at his tea party?
Answer: Un-birthday

2. How many un-birthdays does a person have?
Answer: 364

3. What does the slip of paper in the Mad Hatter’s hat read?  
Answer: It reads “10/6.”
a. Bonus: What does it mean?
Answer: 10/6 stands for 10 shillings and 6 pence. Probably referring to the cost of the hat.


4. In Disney’s Lilo and Stitch, where does Lilo live?
Answer: Hawaii, island of Kaua’i

5. In Hawaii, what word is used for both hello and goodbye?
Answer: Aloha

6. What is the Hawaiian word for a fun party with lots of food and usually a BBQ?
Answer: A luau

Disney Villains

7. What movie is Jafar a villain in?
Answer: Aladdin

8. This Disney Villain has a magical mirror and wants to be the fairest one of all.
Answer: The Evil Queen in Snow White

9. What Disney Villain holds a grudge after having his hand fed to a crocodile?
Answer: Captain Hook

10. What is Jack’s last name in The Nightmare Before Christmas?
Answer: Skellington

11. In The Nightmare Before Christmas, what flower did Sally continually slip the 
doctor so she could escape and explore Halloween Town?
Answer: Deadly Night Shade

12. What are the names of the three horrible trick-or-treaters in The Nightmare Before
Answer: Lock, Shock and Barrel

13. In the Nightmare Before Christmas, which holiday icon did the trick-or-treaters
bring back to Halloween Town first?
Answer: The Easter Bunny

Disney Princess Trivia

14. Which Disney Princess celebrates her birthday during her movie/story?
Answer: Aurora, Sleeping Beauty

15. What is the name of the candelabra in Disney’s Beauty and the Beast?
Answer: Lumiere

16. From what movie is Prince Phillip?
Answer: Sleeping Beauty

17. Which Disney Princess lives in a small provincial town with her inventor father?
Answer: Belle

18. After Princess and the Frog opens: What is Tiana’s dream?
Answer: To open her own restaurant

Sorcerer’s Apprentice

19. In what movie does Mickey appear as the Sorcerer’s Apprentice?
Answer: Fantasia

20. Who does Mickey get to do his work for him in “The Sorcerer’s Apprentice”?
Answer: A broomstick

21. How does Mickey bring the broomstick to life?
Answer: With the sorcerer’s magic hat and a book of spells

No comments:

Post a Comment

Google Analytics Code


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...